Pågående utställning Julskyltning

Gåvor du inte hittar någon annanstans, allt gjort för hand,tallrikarna, glasen och kopparna som sprider glädje i vardagen, smycket som visar hur speciell din älskade är och objektetsom lyfter ett helt hem, det hittar du hos oss! Vi kan presenter och vet värdet av noga utvalda gåvor till dem vi älskar mest. Hos Konsthantverkarna säljs bara det allra finaste, ingenting annat!

Läs mer Julskyltning eller hitta till oss

I vårt galleri visar vi upp såväl medlemmar som inbjudna utställare från Sverige och utlandet. Här ges utrymme för utforskningar i olika teman och material samt mer redovisande sammanfattningar av projekt. Du som besökare är välkommen såväl som privatperson, representant för en institution eller som del av en grupp. Konstföreningar och konstklubbar erbjuder vi gärna visning av utställningen. Vill ni komma en större grupp har vi kvällsarrangemang där en eller två av våra medlemmar föreläser om sitt arbete. Kontakta oss för mer information.

Finkel web

Christoph Finkel

11 till 29 oktober 2014 visade vi den uppskattade utställningen "Shapes of wood". Christoph Finkels objekt utmärker sig genom en enorm skicklighet och ett starkt formspråk som väcker förundran och nyfikenhet.

Inger Södergren, "Utifrån en karta av en mosse"

Inger Södergren

31 augusti-18 september 2013 visade Inger Södergren en serie skulpturala keramiska moment för väggen under titeln "Utifrån en karta av en mosse".

Restaurant Frantzén

Calle Forsberg

Calle Forsbergs porslin används av restauranger som Frantzén, Lilla Ego, Volt, och av Kockar som Melker Andersson och Danyel Couet för att nämna några. Visades i en fönsterutställning  9 - 20 oktober 2014.

Joanna Bodzek

Joanna Bodzek

Vi visade “Solar Eclipse and the  New Moon in Gemini” av Joanna Bodzek i fönstret 13 - 24 juni 2014. Joanna kombinerar digitaltryck med att måla för hand på sidenorganza och resultatet blir fantastiskt.

En Unik Vår, Catarina Hällzon

Medlemsutställning

"En unik vår" presenterade 25 medlemmar arbeten i en mängd olika material. Skulpturer i betong och glas, smycken i trä och silver, fat i keramik mm. Allt i endast ett exemplar. Skål av Catarina Hällzon.

"Japanese camouflage"

Ellen Ehk Åkesson

"My Woodland Fantasies". Utställningens titel ger en ledtråd och en inbjudan att följa med in i ett förunderligt skulpturalt landskap. Tillsammans skapar objekten en berättelse som känns lika märklig som självklar.

Kommande utställningar

Tidigare utställningar

Ännu tidigare utställningar