Avslutad utställning Sommardröm

Medlemsutställning

28 jun till 29 jul 2014

Tjugofem av våra konsthantverkare är specialinbjudna för att skapa ett rum som får symbolisera den efterlängtade sommaren; en lada på landet, festdukat bord, ett hörn för lek med en gunga i keramik och barbiedockor av lera, ett annat hörn där trädgårdslusten manifesteras med våra många vackra krukor, jord och spade. På väggen hänger somriga gobelänger, små, virkade konstverk och i taket ett klädstreck med dukar och tygservetter på tork undan det plötsliga regnet. Vid dörren en regnrock, stövlar, ett paraply. Regnrusk och solglimtar om vartannat, lek och jordiga händer, ett uppdukat buffébord som gör en hungrig av förväntan. Sommar!

Här finns glas och keramik, textilier och kläder, smide och trä, färgglada kuddar och unika verk som tillsammans skapar bilden av en sommardag som man själv vill uppleva.

Till utställningen så har vi ett samarbete med IoUDesign, ett företag som gör trädgårdsmöbler av hög kvalité och där vinsten går till välgörande ändamål. Vi visar trädgårdsmöblemanget ”Karin”.

Anna Sjons, Majstång
Anna Sjons, Majstång
Sommardröm, Sam Stigsson Sommardröm Sommardröm