Sorgesamma nyheter

8 juni 2011

Sorgesamma nyheter

Under kort tid har vi haft (gissningsvis) en och samma person som lyckats stjäla med sig TRE av dess underbara bär signerade Ellen Ehk. (Ett gult, ett rosa och ett närmast svart, men frostat och alltså INTE det på bilden). Vi förfäras och förundras den fräckhet och den hänsynslöshet som denna person visat. Det är enligt uppgift någon som stjäl glas just nu. Fint, stort, praktfullt och intressant glas. Någon som håller på att bygga upp en samling med dessa medel? Någon som uppenbarligen uppskattar det vi gör, har god smak och öga för det utsökta men som inte vill betala Ellen för att få ha det hemma. Ofattbart och oförlåtligt. Den som kan komma med information som gör att vi återfår dessa föremål belönas med en hittelön på 10.000 kronor. Alla auktionsfirmor kommer att meddelas och vi kommer inte sluta leta. Aldrig.