Frank Larsen visar nya keramiska verk

12 februari 2013

Frank Larsen visar nya keramiska verk

Frank tillhör Sveriges elit inom drejning och är en keramiker som gjort sig känd för att alltid ta vägen som han inte vandrat förut. Upptäckarlustan och en önskan om att ständigt förkovra sig har drivit honom. Nu ställer vi ut hans senaste arbeten i en fönsterutställning som börjat sälja redan från lagret, bara på att ryktet gått. Så bra är den. Pågår 15-22 februari 2013 på Konsthantverkarna Stockholm vid Slussen.

Som en av våra 93 medlemmar har Frank Larsen tagits in i Konsthantverkarna av en utomstående jury. Vi arbetar med att presentera alla dessa konstnärskap på sitt sätt och galleri och skyltfönster blir därmed viktiga redskap. Under 2013 visar vi 11 separatutställningar. Fullständigt program återfinner du på vår hemsida.