I fönstret

11 april 2013

I fönstret

Yoko Yamano kommer och gästar Konsthantverkarna den 22-29 april. Hon dukar upp sina underbara flaskor i vårt fönster. Missa inte detta gästspel!

Yoko Andersson Yamano föddes i Japan 1978 men har sedan 1996 varit verksam i Sverige. Först som student vid glasskolan i Kosta och därefter vid Konstfack i Stockholm. Det är en glädje för oss att kunna presentera hennes arbeten på Konsthantverkarna. 

"It is important for me to create glass works that have a purpose and a functional value, and which is of high quality whilst having artistic appeal. I hope this philosophy of finding balance between attractiveness, usability and quality will be identifiable trait in all my work. Through my work, I would like to encourage people to think of ways to improve their quality of life in each small daily moment." Yoko Yamano