Kulturnatten i Stockholm 2013

11 april 2013

Kulturnatten i Stockholm 2013

Den 20 april mellan 18.00 och 24.00 går årets Kulturnatt av stapeln i Stockholm. Konsthantverkarna är givetvis med och utöver att bjuda på en fantastisk utställning av Annika Jarring i vårt galleri, kommer vi att ha ett skyltfönster i lila och svart signerat stylisten Gill Renlund och en lansering av Titti Bjernérs nya smyckekollektion "Skruvat". Titti kommer dessutom att finnas på plats tillsammans med några andra av våra duktiga smyckekonstnärer. Det blir alltså ett utmärkt tillfälle att prova smycken, prata om stenar och fråga om skillnaden mellan olika legeringar i guld. Bland annat! Tillsammans med våra kollegor uppe på Hornsgatspuckeln, Kaolin och Blås&Knåda lottar vi dessutom ut presentkort bland er som besöker oss alla tre under kvällen. Missa inte det!