Julkalender och presentlådor inför jul

1 december 2013

Julkalender och presentlådor inför jul

Varje dag från den 1 december till julafton öppnar vi en lucka rymmandes konsthantverk. Det är ett axplock av våra klassiker som avtäcks och vi lämnar alltid en fin rabatt eller skickar med en extra present med "dagens" lucka. Detta annonseras på hemsidan såväl som på facebook.

En annan nyhet julen 2013 är att vi plockat ihop några favoriter som vi tycker uppmuntrar till att tänka mer på hur vi använder konsthantverk i vår vardag. Det har resulterat i fina te-lådan där omsorgsfullt gjorda muggar trängs med te av högsta kvalitet och baklådan där en keramisk bunke får sällskap av några inspirerande sötsaker. Mer umgänge i sällskap av vackra ting är parollen för 2014 om ni frågan Konsthantverkarna!