Kulturnatten 2014

15 april 2014

Kulturnatten 2014

Den 26 april mellan 18.00 och 24.00 går årets Kulturnatt av stapeln i Stockholm. Konsthantverkarna är förstås med och bjuder på en spännande keramikutställning med Kerstin Hörnlund och Gösta Grähs i galleriet, skyltfönster i kulturnattsfärgerna svart och lila, lotteri tillsammans med Blås och Knåda och Kaolin samt att flertalet exemplar av vår bok "Konsthantverkarna - sex decennier" kommer hitta nya hem.

Vi har även premiär för en numrerad upplaga affischer av smyckekonstnären Sara Engberg:

"I likhet med många andra går jag runt med en känsla av att ha ont om tid. Men om jag nu har å lite tid, hur har jag då hunnit göra det här paljettbroderiet som har tagit så många timmar? Broderiet säger emot sig självt, det är ett bevis på att det visst finns tid - det finns massor av tid - frågan är bara vad man gör med den."

-Sara Engberg om bilden/broderiet "So Little Time"

Välkomna!