Samarbete med IOUdesign

25 juni 2014

Samarbete med IOUdesign

Till ”Sommardröm” så har vi ett samarbete med IoUDesign, ett företag som gör trädgårdsmöbler av hög kvalité och där vinsten går till välgörande ändamål. Vi visar trädgårdsmöblemanget ”Karin”.

"IoU marknadsför trädgårdsmöbler och trädgårdsprodukter designade av svenska formgivare. Alla våra möbler är utvecklade för att vara miljövänliga och ha en lång livslängd. Vi utgår bara från det finaste råmaterialet och arbetar med några av de duktigaste möbelhantverkarna i Sverige för att säkerställa kvalitet och känsla i våra möbler. Under produktions- och försäljningsfasen erbjuder IoU praktik- och lärlingsplatser till människor i utanförskap – ett viktigt steg på vägen till drogfrihet och ett hederligt liv. Vinsten går oavkortat till organisationer som arbetar för att minska mänskligt lidande och skapa en bättre värld utan kriminalitet och droger."

Läs mer på ioudesign.se