Din egen kväll på Konsthantverkarna

9 januari 2015

Din egen kväll på Konsthantverkarna

Vill du överraska kollegorna på arkitektkontoret med en kväll där ni fyller på med nya perspektiv och ny kunskap? Eller har ni en konstförening som vill veta mer om hur man blåser glas? Kanske är ni en grupp pensionärer som vet allt om keramik och bara vill frottera er med några av landets mest framstående keramiker för en kväll? Eller ska du ordna en möhippa och tänker att två timmar till att dricka vin och prova smycken låter som en härlig variant på det temat?

Vi ordnar det evenemanget som du vill ha och skräddarsyr alla delar. Ofta bjuder vi in en medlem som får berätta mer om sitt arbete. Då finns givetvis möjlighet att önska både material och utövare, så försöker vi tillgodose era önskemål efter allra bästa förmåga. (Notera bara att våra medlemmar är spridda över landet och att vi inte alltid kan locka upp en keramiker från t.ex. Göteborg för en kväll). Till detta ordnar vi gärna med mat och dryck. För kostnadsförslag och förfrågningar, kontakt oss på info@konsthantverkarna.se