Nya medlemmar

29 december 2015

Nya medlemmar

Nya medlemmar

Nya medlemmar

De senaste åren har vi vant oss vid ett stort antal sökande och sett en mycket hög kvalitet på ansökningarna, och det är likadant i år. Vi har sedan tidigare 92 konsthantverkare att presentera under ett tak men vi har på intet vis begränsat vårt granskningsråd i fråga om antalet nya medlemmar. Rådets uppgift är alltid att hitta konsthantverkare som står för kvalitet och verkshöjd inom sitt område. De som suttit med i granskningsrådet i år är:  Tom Hedquist, Sofia Björkman, Per B Sundberg, Hedvig Westermark och Ann-Britt Amba Haglund.

Av årets 28 sökande är det 3 som har passerat nålsögat och från 1 januari 2016 välkomnar vi nu följande utomordentligt duktiga konsthantverkare som medlemmar i föreningen Konsthantverkarna Stockholm:

  • Anna Berglund, glas
  • Ann Karlholm, trä
  • Sara Nermansdotter, keramik

De nya medlemmarna presenteras i en utställning i vårt skyltfönster den 8–16 januari. Pressmeddelande hittar du HÄR