Föredrag med Charlotta Eidenskog

18 januari 2016

Föredrag med Charlotta Eidenskog

Hon drivs av lust i sitt skapande. Samtidigt finns alltid frågorna där. Vem är jag? Vad är ett samhälle? Vem är jag i samhället? Vi i samhället? Vad syns? Vad syns inte? 

I sin förra utställning ”Från en högre höjd” tog hon sig upp och blickade ner på systemen, relationerna och deras ständiga cirkulära flöde. I den här utställningen står Charlotta mitt i systemen. Hon ser på delar var för sig, deras samband och relationer, runt omkring sig. Sig själv som en del av allt. Och hon finner kraft där. Det är som det är. Jag gör det jag gör.

Den 26 januari berättar Charlotta om sitt arbete med utställningen. Hon delar med sig av processen och visar samtidigt upp slutresultatet i form av utställningen. Föredraget börjar kl 18.15, är gratis och hålls på svenska. Anmälan görs till info@konsthantverkarna.se