Susanne Allberg; Konsthantverkarnas skyltfönster 2013

Vår butik

I vår butik på Södermalmstorg 4 vid Slussen i Stockholm visas samtida konsthantverk i en unik bredd av material: betong, glas, keramik, metall, textil och trä. Här hittar du vackra bruksföremål, exklusiva objekt och konceptuellt konsthantverk.

Behöver du hjälp att hitta fram till den perfekta bröllopspresenten, vill ge din käraste ett unikt smycke eller letar efter ljusstaken som ska förgylla din vardag? Allt det och mycket mer finns hos oss.

Kontakta oss för information om vilka medlemmar som gör utsmyckningsuppdrag och specialbeställningar. 

Hitta till oss

Ask

Handla på nätet

Missade du att slå till när du var i butiken, har hört talas om något speciellt objekt eller sett en bild på bloggen som du vill veta mer om? Maila gärna till info@konsthantverkarna.se så hjälper vi dig. Vi fraktar över hela världen.

Img 0890

Vardagsglädje

Vi märker att det är många som vill förgylla sin vardag med konsthantverk. Helena Kaisers dricksglas finns i flera olika färger och passar till de flesta drycker. Här sällskap av David Taylors fot i aluminium.

Afblomma1_index

Presenter till anställda

Minnesgåva till någon som fyller jämt eller jobbat länge inom företaget, jubileumsgåva till anställda när företaget firar jubileum eller julgåvor till anställda är alla möjliga att ge bort skattefritt för företag! Personliga gåvor för det speciella tillfället till den unika personen, det hittar du hos oss. Bilden visar tuftad blomma av Anna Fjällbäck.

Inger Södergren Linghemsskolan

Litet till stort, privat till offentligt

Bredden hos Konsthantverkarnas medlemmar är fantastisk, allt från mindre bruksföremål till stora skulpturala verk eller platsspecifika utsmyckningar för hem och offentlig miljö. Som den här skulpturen av Inger Södergren utanför Linghemsskolan.

Sommarnattens leende

Textil

Textil i många former finner du på Konsthantverkarna. Det ryms både mattor, kuddar, handdukar och kläder. På bilden ser du ett exempel i form av duk signerad Ulrika Hedström-Rönn. 

Marie Fernström, ring i silver och plast

Ett smycke

Ett smycke kan vara så mycket. Som present är det en möjlighet att ge bort något som kommer personen väldigt nära. Som t.ex. en ring av Marie Fernström. Just den här är i silver och plast.

En Unik Vår, Eva Zethraeus

Skulptur

Vi representerar alla material och alla inriktningar. Mycket har en bruksfunktion som smycken, skålar, glas och ljusstakar men inte allt. Här ser ni ett skulpturalt objekt signerat Eva Zethraeus som inte är tänkt att användas till något annat än som lyst för ögat.

Du behöver flash för att se den här delen av sidan/videos/konsthantv-3.mp4/images/1920/konsthantv-3_thumbnail.jpg?token=27dfa6