Jonas Lindholm, tekanna 1950 SEK exkl frakt

Vår butik

I vår butik på Södermalmstorg 4 vid Slussen i Stockholm visas samtida konsthantverk i en unik bredd av material: betong, glas, keramik, metall, textil och trä. Här hittar du vackra bruksföremål, exklusiva objekt och konceptuellt konsthantverk.

Behöver du hjälp att hitta fram till den perfekta bröllopspresenten, vill ge din käraste ett unikt smycke eller letar efter ljusstaken som ska förgylla din vardag? Allt det och mycket mer finns hos oss.

Kontakta oss för information om vilka medlemmar som gör utsmyckningsuppdrag och specialbeställningar. 

Hitta till oss

Jonas Lindholm

Handla på nätet

Missade du att slå till när du var i butiken, har hört talas om något speciellt objekt eller sett en bild på bloggen som du vill veta mer om? Maila gärna till info@konsthantverkarna.se så hjälper vi dig. Vi fraktar över hela världen.

Adventskalender 9/12

Presenter till anställda

Minnesgåva till någon som fyller jämt eller jobbat länge inom företaget, jubileumsgåva till anställda eller julgåvor till anställda är alla möjliga att ge bort skattefritt för företag! Gåvor för det speciella tillfället hittar du hos oss. Bilden visar vaser av Bevan Taka.

Inger Södergren Linghemsskolan

Litet till stort, privat till offentligt

Bredden hos Konsthantverkarnas medlemmar är fantastisk, allt från mindre bruksföremål till stora skulpturala verk eller platsspecifika utsmyckningar för hem och offentlig miljö. Som den här skulpturen av Inger Södergren utanför Linghemsskolan.

Sommarnattens leende

Textil

Textil i många former finner du på Konsthantverkarna. Det ryms både mattor, kuddar, handdukar och kläder. På bilden ser du ett exempel i form av duk signerad Ulrika Hedström-Rönn. 

Marie Fernström, ring i silver och plast

Ett smycke

Ett smycke kan vara så mycket. Som present är det en möjlighet att ge bort något som kommer personen väldigt nära. Som t.ex. en ring av Marie Fernström. Just den här är i silver och plast.

En Unik Vår, Eva Zethraeus

Skulptur

Vi representerar alla material och alla inriktningar. Mycket har en bruksfunktion som smycken, skålar, glas och ljusstakar men inte allt. Här ser ni ett skulpturalt objekt signerat Eva Zethraeus som inte är tänkt att användas till något annat än som lyst för ögat.