Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det innebär att vi har öppet i så stor utsträckning som möjligt. Det är ganska lite folk i butiken så om du har vägarna förbi så är du välkommen in. Just nu visar vi en galen, rolig och angelägen utställning med keramikern Christina Roos.

Om du inte kan komma hit så kan du se hela utställningen här.

Vi tror att du även i dessa tider behöver något vackert till dig själv, ditt hem eller någon du tycker om. Därför har vi nu fri frakt inom Sverige om du köper något för över 1000 kr. Vi tar 50 kr i frakt för köp under 1000 kr. Om några veckor öppnar vår webbshop, men du kan redan nu ringa eller mejla oss (info@konsthantverkarna.se) om du vill göra en beställning. Du kan betala med Swish, Paypal eller mot faktura, när pengarna finns på vårt konto skickar vi paketet till dig.

Som alla andra butiker har vi nu ett lite pressat läge. Om du vill stödja oss, köp gärna ett presentkort. Vi lägger på 10 % på det som du betalar och skickar hem presentkortet till dig. Om du betalar 1000 kr så får du alltså ett presentkort värt 1100 kr. Det vinner alla på.

Vi förlänger vår pågående utställning med keramikern Christina Roos. Däremot är vårt tidigare annonserade Artist Talk med henne den 31 mars inställt. Jenny Edlunds utställning, som skulle ha haft vernissage 4 april, är flyttad. Nytt datum är ännu inte fastställt och vi återkommer om det.

Varmt välkommen till Konsthantverkarna!