Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Julen 2019 på KONSTHANTVERKARNA

kan betyda handgjort och lokalproducerat, glaserat eller emaljerat, one-offs eller åtta tallrikar till sillen, till lilla pappa eller till dig själv, glittrande och självklart.

23 av våra 90 medlemmar arbetar med smycken. Nu har vi samlat alla deras fantastiska arbeten i galleriet och skapat en walk-in Jewellery-Box.

Välj till exempel mellan 197 olika örhängesmodeller; små, stora eller dinglande. Söker du ett litet hänge lagom för halsgropen eller en spektakulär collier? Ta en titt i våra lådor, där finns en unik blandning av uttryck. Varje smycke är handgjort i guld, silver, järn, pärlor, sten eller något annat spännande material.

På vår Instagram @Konsthantverkarna kommer vi att berätta när det finns experter på plats i form av våra utmärkta smeder. Då ska ni verkligen passa på! Det är så oändligt mycket kunskap som ryms i ett material. Vi önskar att vi kunde sprida den med hjälp av osmos men att prata med den som har egen erfarenhet och som har utövat yrket under en längre tid lär funka ännu bättre.

Vi smygöppnar julen redan den 18 november för att sedan fylla på butiken gradvis i takt med att julen närmar sig. Lördagen den 23 november bjuder vi in till pepparkakor och julmys!

 

Välkommen!

 

Öppettider:

Mån–Fre kl 11–18

Lör kl 11–16

 

Extra öppet söndagen den 15 och 22 december kl 11–16

Kvällsöppet till kl 19 16–20 december

23 december kl 11–16

24–26 december stängt

Nyårsafton och Nyårsdagen stängt